Van inbraak- tot stormschade

Schadeherstel

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Dan bent u bij DM aan het juiste adres. Doordat ons team bestaat uit slotenmakers én schadeherstellers hebben wij al jarenlang ervaring met het herstellen van inbraakschades en/of het geheel vervangen van onderdelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel van aluminium en houten kozijnen. Tevens zijn wij ook de expert voor verzekeraars. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, omvang en de herstelwerkzaamheden van uiteenlopende schades

Lekkageschade

Het vakkundige team van DM staat voor u klaar om efficiënt lekkages te detecteren en gevolgschade te herstellen.

Lekkageschade herstellen stappen:

Stap 1: reparatie

Nadat een lekkage is opgespoord dient reparatie (van de oorzaak) snel te worden uitgevoerd om overlast te beperken en onnodige herstelwerkzaamheden met bijbehorende kosten te voorkomen. DM Service helpt u hierbij snel en vakkundig!

loodgieter2

Stap 2: drogen

Zijn er na een lekkage of andere waterschade, wanden, vloeren of bouwelementen die overmatig verzadigd zijn met vocht? DM Service plaatst specialistische droogapparatuur. Onze medewerkers monitoren het droogproces en bepalen zo wat het juiste moment is om met het herstellen van de gevolgschade te starten.

Stap 3: herstel gevolgschade

DM Service herstelt snel en vakkundig de gevolgschade van lekkages. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van vloeren, wanden, schilderwerk, plafonds, gipsplaten en stucwerk. Alle herstelwerkzaamheden plannen we in nauw overleg met u in, zodanig dat uw bedrijfsactiviteiten of het gebruik van uw woning gewoon door kan gaan.

Stormschade

DM is hét adres voor professionele reparatie en preventie van alle vormen van stormschade aan uw woning of bedrijfspand. Helaas krijgt men in Nederland zo nu en dan te maken met stormschade. Het is dan zaak om die schade zo snel en zo goed mogelijk te herstellen. Immers, stormschade kan vervelende gevolgen hebben, op zowel korte als lange termijn. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, omvang en de herstelwerkzaamheden van uiteenlopende schades.

Droging

Als gevolg van een lekkage heeft u vaak last van vocht en een hoge luchtvochtigheid in huis. DM lost dit graag voor u op door de woning en/of schadelocatie specialistisch en geforceerd te drogen. Als er sprake is van waterschade of een hoog vochtigheidsgehalte raken materialen vaak doorweekt of zorgt de vochtige lucht voor kwaliteitsverlies in vochtaantrekkende materialen. Hierdoor kan schimmelvorming, roestvorming en aantasting van de structuur/constructie ontstaan. Daarom wordt de voortgang van het droogproces regelmatig gecontroleerd en geregistreerd om ervoor te zorgen dat uw bezittingen daadwerkelijk in de oorspronkelijke staat worden hersteld. Een van onze droogspecialisten zal regelmatig metingen bij u verrichten en tevens wordt het stroomverbruik bijgehouden. Doordat wij de droging in eigen beheer uitvoeren hebben wij nauw zicht op de voortgang van het droginsproces en kunnen wij snel schakelen op het herstel van de schade.