Van klein serviceonderhoud tot loodgieterswerk

Onderhoud

Mutatie onderhoud

DM is gespecialiseerd in het onderhoud en onderhouden van verhuurde woningen. Wanneer er een huurwissel plaatsvind kan DM ook hierin ontzorgen. Dit is namelijk een goed moment voor onderhoud aan de woning. We kunnen u ook helpen met het uitvoeren van een eindinspectie om gezamenlijk vast te stellen en te beoordelen wat er aan de woning moet gebeuren om deze weer zo snel en netjes mogelijk instap klaar te maken voor de volgende huurder.

Denk hierbij aan werkzaamheden van het vervangen van een lampje tot aan het renoveren van een gehele keuken of badkamer. Dankzij onze kennis en daadkrachtige aanpak, kunnen wij snel schakelen en tot uitvoering overgaan waardoor overlast voor de huurders tot een minimum beperkt zal blijven en u als verhuurder volledig wordt ontzorgt in het gehele proces.

Klein service onderhoud

DM is gespecialiseerd in het onderhouden van woningen, appartementen, bedrijven & horecapanden. Klein service onderhoud is overal van belang. Uw toegangsdeur schaaft of sluit niet goed, het toilet loopt niet door, of een TL lamp blijft maar knipperen? Heeft u een snelle maar vooral ook een vakkundige oplossing nodig? Wij zijn uw partner bij spoedgevallen maar ook voor periodiek onderhoud aan uw pand. Wij verzorgen alle gerichte onderhoudsactiviteiten, zoals preventief onderhoud, service onderhoud en calamiteitenonderhoud. Hierbij bestaat een groot gedeelte van onze werkzaamheden uit onderhoud voor beheerders van vastgoed (VVE-beheer). Inmiddels zijn wij werkzaam voor ruim 900 VVE’S en daar zijn wij best trots op!

Woningverbetering

Woningverbetering in de breedste zin van het woord. DM voert onderhoud en renovaties tot in detail uit. Denk hierbij aan het verhogen van isolatiewaarde door het zetten van nieuw glas of het vervangen van een geheel kozijn. Ook het vervangen van een gehele keuken of badkamer is voor ons geen onbekend terrein. Van A tot Z zorgen wij voor een vloeiend traject. Dankzij onze kennis en daadkrachtige aanpak, kunnen wij snel schakelen en tot uitvoering overgaan waardoor overlast tot een minimum beperkt zal blijven en u als eigenaar/beheerder volledig wordt ontzorgt in het gehele proces.

Schilderwerk

Onderhoud van uw vastgoed of bedrijfspand. Een vakkundig onderhouden woonhuis/appartement of bedrijfspand behoud zijn waarde. Preventief conserveren voorkomt allerlei schade zoals lekkages, houtrot, betonrot en schimmel. Tijdig onderhoud van het schilderwerk is van groot belang om grote reparaties te voorkomen. DM heeft gespecialiseerde vakmensen voor al uw onderhoud schilderwerkzaamheden.

Loodgieterswerk

DM is uw redder in nood bij verstoppingen of lekkages. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd op het gebied van aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair in huis of op andere plekken. Naast sanitaire werkzaamheden kunt u ook onze vakmensen inschakelen wanneer er iets mis is met bijvoorbeeld een verwarmingsinstallatie, waterleiding of riolering. 

Heeft u last een verstopte afvoer? Dan wilt u dit probleem uiteraard snel verholpen hebben. Hierbij kunt u zelf uw afvoer proberen te ontstoppen, maar in sommige gevallen is het verstandig om een expert in te schakelen. Ook hiervoor kunt u bij DM terecht.